Dag van Ontmoeten

Ook dit jaar organiseren we weer ons grootste evenement van het jaar de Dag van Ontmoeten. Het begint haast een traditie te worden. Zo ook de locatie want we hebben weer  gekozen voor De Waltakke.

Nieuw en toegevoegd dit jaar zijn de Exterieurkeuring en Exterieur beoordeling door twee voor onze rassen bevoegde keurmeesters en de workshop Staande Jachthond.  

En ook nieuw dit jaar, een gratis lunch met verassing voor leden die hebben ingeschreven en hun gezinsleden. Schrijf dus snel in want het aantal personen is enigszins beperkt. 

Graag ontmoeten we jullie op Zondag 22 oktober om 10.30 uur  aan de

Bolksbeekweg 7 7241 PH Lochem 

voor leden die zich aangemeld hebben staat daar dan een gratis kopje koffie/thee klaar.

Iedereen is welkom! Oud en jong, liefhebbers en belangstellenden, jagers en voorjagers. Leden en niet leden. Met een puppy of een veteraan en alle leeftijden daartussen. Kom genieten van onze rassen hun uiterlijk, spel, aanleg en jachtkwaliteiten.

Omstreeks 12.30 uur is er de gratis gezamenlijke lunch.

Sport en Spel

Tijdens deze Dag van Ontmoeten is er vooral tijd om weer eens gezellig met elkaar bij te praten en ervaringen uit te wisselen. Maar er zijn ook activiteiten om met je hond aan deel te nemen. Voor honden en baasjes van alle leeftijden is er de activiteit Sport en Spel om even lekker met je hond bezig te zijn.

Aanlegtest

Wil je weten wat de aanleg van je hond is? Dat kan. Door in te schrijven voor de aanlegtest voor honden vanaf 6 maanden heb je daar na deze dag al een aardig beeld van. Je hond mag gewoon hond zijn en ervaring is niet nodig. Meer weten over de aanlegtest? Ga naar het ledengedeelte van de website.

Werkgeschiktheidstest

Voor de meer ervaren en getrainde honden vanaf 15 maanden wordt op deze dag ook een werkgeschiktheidstest georganiseerd. Als een hond de werkgeschiktheidstest met goed gevolg heeft afgelegd en voldoet aan de exterieur- en gezondheidseisen zoals deze staan beschreven in het verenigingsfokreglement kan eventueel met de hond gefokt worden. Meer weten over de werkgeschiktheidstest? Ga naar het ledengedeelte van de website.

Exterieur keuring

Tijdens een Exterieurkeuring worden de honden vanaf 18 maanden beoordeeld en gecontroleerd op functionele bouw en fok uitsluitende fouten. Dit wordt gedaan door twee voor het ras bevoegde 
keurmeesters. Indien bij deze keuring de beoordeling ‘Voldoet aan de rasstandaard’ wordt behaald voldoet de hond aan de exterieur eis zoals beschreven in het Verenigings Fok Reglement (VFR).   

Exterieur bespreking

Is je hond jonger dan 18 maanden of ben je gewoon nieuwsgierig  wat ervaren exterieur keurmeesters  van je hond vinden? Schrijf dan in voor de leerzame Exterieur bespreking. Door je hond aan te bieden voor de Exterieur bespreking  krijg je een goed beeld van hoe mooi en goed gebouwd je knappert werkelijk is.  

Inschrijven

Inschrijven kan via het ledengedeelte van de website. 

LET OP

Om organisatorische redenen staat de inschrijving maar open tot zondag 8 oktober 23.59 uur daarna is inschrijven niet meer mogelijk!

Inschrijvingen zijn pas geldig nadat het eventueel verschuldigde bedrag is bijgeschreven op rekening nummer:

NL62 RABO 0109 9985 88  t.n.v. Epagneul Vereniging Nederland

Inschrijven niet leden

Niet leden van de Epagneul Vereniging Nederland  met een hond van de door ons vertegenwoordigde rassen zijn ook van harte welkom. Inschrijven kan door een bericht te sturen naar secretaris@epagneuls.nl met daarin duidelijk vermeld: 

Naam van de hond, het ras, geslacht en de geboortedatum.

Naam eigenaar, e-mail adres  en (mobiel) telefoonnummer.

Activiteit waaraan je wil deelnemen: 

Dit zijn de prijzen voor de niet leden:

  • Gezamenlijke lunch € 15,- pp kinderen onder 12 jaar € 7,50.
  • Sport en Spel € 15,- per hond van de door ons vertegenwoordigde rassen.
  • Exterieur bespreking € 20,- per hond van de door ons vertegenwoordigde rassen.
  • Aanlegtest € 20,- per hond van de door ons vertegenwoordigde rassen.

* Indien maatregelen van de overheid de organisatie van deze dag onmogelijk maken wordt het inschrijfgeld teruggestort. 

 

Inloggen in het ledengedeelte van de website is heel eenvoudig.

Klik op inloggen onderaan in het linker menu op de website. 

Vul bij USERNAME het mailadres in waarmee je bent aangemeld bij de vereniging.

Klik nu onder het blok op:  Lost your password.

Vul in het nieuwe blok bij USERNAME weer het mailadres in waarmee je bent aangemeld bij de vereniging

en klik op: Reset Password.

WordPress stuurt nu een link met een nieuw password naar het ingevulde mailadres, kijk voor de zekerheid ook even in je ongewenste mail of spambox.  

Kopieer het passwoord en ga weer naar inloggen onderaan in het linker menu op de website. 

Vul nogmaals USERNAME en je nieuwe PASSWORD in en je bent ingelogd. 

Login

Lost your password?